maandag 30 april 2018

Planten in huis

Planten in huis

Ken jij Mama Botanica al? Deze Amsterdamse dame verovert Instagram, Dille & Kamille en de leergierige harten van duizenden plantenliefhebbers. Logisch ook, want ze weet veel over planten, nog meer over plantenverzorging en ze kan het bovendien ook nog eens heel leuk uitleggen met grappige en mooi fotografie. Hoog tijd om haar groene vingers beter te leren kennen.

 
            
            copyright mama botanica 

 
Op deze website plaatst Iris inspirerende blogs over haar planten en video's met verzorgingstips. Neem eens een kijkje op haar website en klik maar eens lekker door haar door haar blogs of lees meer over Mama Botanica, hopelijk geniet je net zo veel van plantjes als zij!
 
Als je echt groene vingers wil ontwikkelen, kom dan naar een van haar workshops in Wildernis AmsterdamDille & Kamille vestigingen in Nederland of haar nieuwe stekjes-workshop in Kas Keerweer.
 
Elke dag plaatst Iris een foto van haar mooiste plantjes op Instagram. Dus ben jij een echte plantenliefhebber of wil je er wel eentje worden? Dan is het een aanrader om haar te volgen.
 

Breng jouw planten naar een hoger niveau
Maak een leuk hoekje met verschillende plantjes en potten met o.a. deze Terra bloempot en standaard uit onze Bloomingville collectie.
Het metalen frame oogt, in combinatie met de aardewerken pot, modern en stijlvol, echt Scandinavisch design. Een plant op pootjes is super hip en mag niet ontbreken in jouw eigentijdse interieur!
De bloempot zelf meet H 8 x Ø 13,5 cm - De standaard meet H 24 x Ø 16 cm en shop je bij BY NOTH


 

 

 
 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten