vrijdag 2 november 2018

CHRISTMAS LOADING...

Het is alweer november en nog even en dan is het weer zover...... kerst! 

Echt heerlijk om het huis om te toveren naar een heerlijk kerstsfeertje. Lekker shoppen voor nieuwe kerstdecoratie gecombineerd met vergeten spulletjes van zolder. 
Deze 25 days till christmas kalender van House Doctor zag Eve op Instagram voorbij komen en ze was meteen verliefd. Deze moest aan de muur komen. De canvas adventkalender met plaats voor 25 kleine cadeautjes en toffe versieringen. 
Tip: wil je liever niet boren in de muur zoals ik, dan kun je voor de lichtere dingen, zoals deze kalender en de Cotton Ball Lights, plakstrips gebruiken. Ik gebruik zelf de plakstrips van Tesa. Deze zijn verkrijgbaar bij de bouwmarkt. 
Met dank aan Styled by Eve. Neem eens een kijkje op haar blog 
Over Eveline
Eveline, 34 jaar en woon in Meppel met haar vriend en katten Elvis en Zahara.
In 2015 kregen zij de sleutel van hun droomhuis en toen kon zij eindelijk los op interieurgebied. Een grote wens was een huis die helemaal is ingericht naar haar smaak en ideeën. 
Zij hoopt jullie met haar blog te inspireren en natuurlijk op de hoogte te houdenvan haar nieuwste aanwinsten en ideeën op interieurgebied. 

Kerstster
Sterren zijn als versiering in allerlei materialen, soorten en maten te vinden. Hang ze buiten als verlichting in een boom, in de kerstboom of voor het raam, net waar je een mooie plek kunt vinden. Er zijn geen regels voor dus geef je creativiteit de ruimte!
Ik heb de mooiste beelden geselecteerd van prachtige kerstversiering waarin de ster de hoofdrol speelt. Zonder ster is het voor mij geen kerst!
Eén van onze favorieten: de kerststerren van papier van House Doctor. In verschillende soorten, kleuren en maten. Hang ze voor het raam zodat ze van buiten goed te zien zijn of boven tafel aan een speciaal tafelframe. Je kunt kiezen voor een grote ster of een groep sterren bij elkaar. 
Naast de sterren van papier hebben wij ook de sterren van hout in de kleuren zwart, wit en grijs. Deze zijn lekker lichtgewicht en makkelijk op te hangen aan de muur, aan een mooie tak of boven een mooie gedekte tafel. Of gebruik ze als onderzetter. Uiteraard ontbreken ook mooie kandelaars in verschillende vormen en maten en bijbehordende kaarsen niet in onze collectie.
Ga direct naar onze kerstcollectie  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten